VIP dining & the Finest Art
VIP catering
120
120
600
VIP gasten
5 gangen
‘mmm verrassend’
VIP treatment voor positieve stemming
De TT hoort bij Assen als hunebedden bij Drenthe. In 1925 werd het plan opgevat om een wegwedstrijd voor motoren te starten in en bij Assen. Inmiddels is de TT een ronkend succes dat elk jaar terugkomt en waar veel organisatie bij komt kijken.
De jaarlijkse VIP-avond in Galerie Wildevuur in Hooghalen is een initiatief van de Stichting Circuit van Drenthe. Het belangrijke event is bedoeld om akkoord op en steun voor de volgende TT te krijgen. Door de gasten een VIP-behandeling te geven, versterken we het positieve gevoel en de steun voor de volgende TT.
Culinaire promotor voor Drenthe
Op de VIP avond worden vooraanstaande en voor de motorsport relevante gasten samengebracht. Ook de Commissaris van de Koning uit Drenthe is hierbij aanwezig. Elk jaar wordt er een thema gekozen. Dit jaar was het thema 75 jaar MotoGP, het jaar dat de eerste MotoGP werd verreden.
Omdat Parijs de stad is waar de MotoGP is opgericht, gaf dit De Smaak motivatie en inspiratie voor catering op sterrenniveau. Immers, de Franse hoofdstad is ook de plaats waar zo’n honderd restaurants zitten die een of meer Michelinsterren hebben. Want de sterren van de motorsport verdienen het beste.
Tijdens dit VIP diner wordt de motor gestart van elke nieuwe TT
Streekgerechten als sterren van de avond
Streek-gerechten als sterren van de avond
De mooiste beeldentuin van Nederland inspireert De Smaak tot een creative invulling van het thema. Samen met de organisator wordt bedacht om streekgerechten uit het jaar 1949 te gaan koken op het sterrenniveau zoals je dat in een Parijs restaurant zou mogen verwachten.
Er worden 6 heerlijke culinaire kunstwerkjes bedacht die samen niet alleen zorgen voor een voedzame maaltijd, maar die vooral ook de tongen losmaken over de kracht van de regio. De motor die ook de TT heeft voortgebracht.
Creatief thema en geweldige smaak
Om de kracht van de regio uit te drukken, wordt gekozen om met De Smaak samen te werken. Het concept om het thema uit te werken met streekgerechten met de smaak van nu wordt zowel door de organisatie als de gasten zeer gewaardeerd. Philip Wildevuur, eigenaar van de galerie waar de avond georganiseerd wordt meldt enthousiast op Facebook:
“Het was weer een fantastische avond bij ons op het landgoed! Geweldige gerechte van Cateraar De Smaak. Geweldige muziek en leuke gasten van de TT.”
mmm...
Nog meer smaakvolle events
Anne
Smaakmaker
Vertel mij je eventstory
Met welke Smaak kunnen we jouw event een successtory maken? Vertel ons het verhaal van jouw event, dan gaan we samen op zoek naar de juiste Smaak.
Zelf je event samenstellen?
Voor jouw once-in-a-lifetime-event moet alles kloppen. En jij ziet het plaatje al helemaal voor je. Nu nog iemand vinden die het waar kan maken. Zijn wij dat?