Evenementen catering

Meer dan smakelijk eten

Event cateraar met lef

De Smaak maakt indruk. Met ons eten, onze styling en bevlogen professionals tillen wij netwerkborrels, openingen, exclusieve festivals of kerstgala’s naar een hoger niveau. Wij luisteren naar jullie wensen en denken met jullie mee, om een totaalbeleving te creëren die bij jullie groep past. De Smaak:

  • Creëert met mooie streekproducten de smaakvolste gerechten
  • Waarbij diëten en intoleranties geen obstakel vormen
  • Tovert jullie locatie om in een stijlvolle ruimte
  • Legt alle gasten in de watten
  • En zorgt dat het de artiesten en vips aan niets ontbreekt

Evenementen cateraar met organisatietalent

Perfecte evenementen catering stopt niet bij lekker eten. De Smaak heeft jarenlange ervaring in evenementenorganisatie. Wij zijn eerlijk, creatief en competent – en zorgen zo voor een succesvol evenement. Niets is ons te gek: we creëren cocktailbars naast de dansvloer, kidspleinen op kantoor en zorgen voor BBQ-plezier op onbegaanbare terreinen. Heb je nog geen geschikte locatie? Dan helpen wij bij het vinden van een feestelijke plek. Met onze geweldige partners regelen wij alles tot in detail, zodat jij en je gasten ontspannen van het evenement kunnen genieten.

Laat de voorpret beginnen

Bekijk hier alvast de sfeervolle foto’s van onze eerdere evenementen. Op onze pagina voor zakelijke en particuliere evenementen vind je ook beelden om van te smullen. Overtuigd van De Smaak? Vertel ons jullie wensen, dan maken wij een offerte op maat voor een onvergetelijk evenement. Bel ons op +31 (0) 50 211 2674 of laat via ons contactformulier jullie gegevens achter, dan nemen we contact op wanneer het jullie uitkomt. Neem contact op “Elk evenement verdient Smaak.”

Wil je meer weten?

Wij helpen je graag verder.

D7R_9076