Bruiloft catering

Proef liefde in elk gerecht

Een bruiloft met Smaak

Bij een onvergetelijke trouwdag hoort een smaakvolle ervaring: gerechten om van te watertanden, een sfeervolle aankleding, een flinke portie liefde. Een dag die bij jullie past. De Smaak brengt al jullie wensen in vervulling om er een culinair droomfeest van te maken:

  • We luisteren naar jullie ideeën
  • Toveren die om tot een menu je vingers bij af te likken
  • Waarbij we rekening houden met diëten en intoleranties
  • Maken met de mooiste streekproducten kunst op elk bord
  • En serveren de gerechten in stijl

Bruiloft catering 2.0: het complete plaatje

Onze liefde voor het vak gaat verder dan goed eten. Met ons hechte team zorgen wij ook voor styling & decoratie die klopt. We gaan geen logistieke uitdaging uit de weg om een bruiloft te organiseren die de verwachtingen overtreft. Laat de gasten met een gerust hart aan onze kundige, warme professionals over en geniet zelf van jullie feest. Uiteraard regelen wij ook het opruimen, zodat jullie direct op huwelijksreis kunnen.

De bruiloft cateraar met grenzeloze toewijding

 Trouwen jullie in je eigen achtertuin, in een pittoresk kerkje zonder uitgebreide keukenfaciliteiten of in een afgelegen bos? Dat houdt ons niet tegen. Onze professionele keukenapparatuur voelt zich overal thuis, waardoor jullie de creatiefste bruiloft catering ervaren op de locatie van jullie dromen. Zeggen jullie ook ‘Ja’ tegen De Smaak? Vertel ons jullie wensen, dan maken wij een offerte op maat voor jullie unieke dag. Bel ons op +31 (0) 50 211 2674 of laat via ons contactformulier jullie gegevens achter, dan nemen we contact op wanneer het jullie uitkomt. Neem contact op

Zeggen jullie ‘Ja’ tegen De Smaak?

Wij helpen je graag verder.