Particuliere evenementen

Smaakvolle catering bij je thuis

Jouw feestelijke moment verdient De Smaak

De Smaak maakt van elk privé-evenement een culinair feestje. Van bruisende bubbels en een liefdevolle lunch in je eigen tuin tot een spetterend meergangendiner op een externe droomlocatie: de mogelijkheden zijn grenzeloos. Wij luisteren naar je wensen en denken mee voor de perfecte invulling van jouw dag. Jij kunt vertrouwen op:

  • In het oog springende gerechten van mooie streekproducten
  • Genoeg keus voor vegetariërs of mensen met intoleranties
  • Een stijlvolle aankleding waar je gasten nog lang over napraten
  • Een hartelijke bediening, die alles op rolletjes laat lopen

Gun jezelf een wow-ervaring

Het is zonde om tijdens je eigen evenement heen en weer te rennen. Met onze liefde voor logistiek en heldere communicatie nemen wij graag alle stress uit handen. Wij zorgen niet alleen voor smaakvolle catering aan huis of een externe locatie, maar regelen ook de passende styling, je favoriete muziek en de leukste bediening. Door de jaren heen hebben wij de beste leveranciers om ons heen verzameld. We zijn op elkaar ingespeeld en zorgen er samen voor dat jouw familiedag, housewarming of huwelijksjubileum voortreffelijk verloopt.

De thuis cateraar die overal komt

Of je nu een creatieve cateraar voor je tuinfeest zoekt, een luxe diner thuis wilt laten verzorgen of liever op een externe locatie een mooi feest geeft: wij komen met ons team overal naartoe en creëren een persoonlijk event, waar jij blij van wordt. Wil jij een bijzonder moment vieren in stijl? Vertel ons je wensen, dan maken wij een offerte op maat voor jouw thuisevenement of privéfeest op locatie. Bel ons op +31 (0) 50 211 2674 of laat via ons contactformulier je gegevens achter, dan nemen we contact op wanneer het jou uitkomt. “Jouw moment verdient De Smaak.”

Nieuwsgierig geworden?

Wij helpen je graag verder.

Ontwerp zonder titel (1)