Catering zakelijk events

Een smaaksensatie op elke locatie

Business met Smaak

De Smaak maakt van elk zakelijk evenement een culinaire wow-ervaring. Neem ons mee in je gedroomde zakelijke event, zodat wij als cateraar op locatie een smaakbeleving creëren die bij de groep past. De Smaak:

  • Maakt van eerlijke streekproducten tongstrelende gerechten
  • Die een lust voor het oog zijn
  • Houdt rekening met intoleranties en diëten
  • Zorgt voor een fantastische aankleding – van chic tot rustiek
  • En staat garant voor warm, meedenkend en bevlogen personeel

Zakelijke catering met lef

Perfecte catering stopt niet bij alleen lekker eten. Wij zorgen als cateraar op elke locatie ook voor een vlekkeloze organisatie. Of het nu gaat om een internationale conferentie, een bedrijfsopening of een exclusief personeelsfeest: wij nemen alle zorg uit handen. Daarbij kun je vertrouwen op eerlijke communicatie, een flexibele houding en verrassende ideeën. Het is niet voor niets dat onze bestaande klanten terugkomen – onze expertise, creativiteit en kwaliteit smaken naar meer!

Daag ons uit

Wil jij ook culinair vuurwerk tijdens je business event? Vertel ons je wensen, dan maken wij een offerte op maat voor jullie zakelijke evenement op kantoor of een externe locatie. Bel ons op +31 (0) 50 211 2674 of laat via ons contactformulier je gegevens achter, dan nemen we contact op wanneer het jou uitkomt. Neem contact op “Een zakelijk evenement met lef en stijl, omdat je het anders wilt.”

Willen jullie ook perfecte catering ervaren?

Laat het ons weten!

Bavette